Ceļojums caur čakrām – latvietes jogas atklājums

Pēdējās deviņas nedēļas bija ne tikai fiziskas jogas prakses laiks, bet arī iekšējās pārmaiņas un personiskās izaugsmes periods. Izcilas sievietes kopā devās ceļojumā, kurā katra izpētīja savu tuvāko iekšējo un tālāko pasaules caur čakru sistēmu.

Katra nodarbība bija veltīta konkrētai čakrai, sākot no pamata čakras līdz vainaga čakrai, kurai pievēršoties, tika meklēts emocionāls un enerģētisks līdzsvars. Fiziskie vingrinājumi tika veikti ne tikai kā ķermeņa stiepšana vai muskuļu stiprināšana, bet arī kā veids, kā uzlabot enerģijas plūsmu caur čakrām. Šie vingrinājumi palīdzēja mums atpazīt un apzināties savas ķermeņa slēptās iespējas un iemācīties uzticēties tā signāliem

Viena no spēcīgākajām mūsu praksēm bija vadītās meditācijas. Vadītās meditācijas nodarbībās bija ne tikai relaksējošas, bet arī ļoti izaicinošas, jo tās mūs vedināja pārvarēt iekšējās barjeras un saskarties ar personiskajiem izaicinājumiem. Mēs izmēģinājām vairākus meditācijas veidus, tostarp Vienotības meditāciju ar Māti Zemi, Dzimšanas meditāciju, Nāves meditāciju, Orion teta dziedināšanas meditāciju un citas. . Katra meditācija piedāvāja sievietēm iespēju izpētīt un izgaismot dziļus, bieži sāpīgus un senus personības aspektus.

Mēs ne tikai praktizējām jogu un meditējām, bet arī veltījām laiku savu sajūtu, novērojumu un atziņu rakstiskai fiksēšanai. Tas palīdzēja mums atbrīvoties no uzkrātās informācijas un stresa, kā arī ļāva vēlāk pārdomāt un novērtēt piedzīvoto pārmaiņu dziļumu.

Noslēgumā vēlos izteikt pateicību visām sievietēm, kuras piedalījās šajā ceļojumā. Jūsu drosme, dziļais darbs pie sevis un nepārtrauktā attīstība ir bijusi patiesi iedvesmojoša. Jūsu lielums, godīgums pret sevi un spēja sapņot lielus sapņus ir lieliski piemēri tam, kā katrs no mums var manifestēt savu labāko versiju 😊

Šis kurss bija ne vien par fiziskiem uzlabojumiem, bet galvenokārt par iekšējo spēku, dzīvesprieku un pašapziņas attīstību. Katra sieviete, kas piedalījās, ir guvusi ne tikai jaunas prasmes un tehnikas, bet arī guvusi dziļāku izpratni un pārliecību, ticību par sevi- par “Es esmu”.  Paldies jums par šo kopīgo ceļojumu, kas apliecināja, ka neviens skolotājs jūsu dzīvēs nevar paveikt vairāk, nekā jau ir paveicis Dievs.


Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Manuprāt, ir jāapstājas.

"dzīvā Mīlestība" I