Iedvesmojoša transformācija: "Sievietes trešdienas" atklājums

Vakar notika kaut kas burvīgs un transformējošs - pasākums "Sievietes trešdiena". Šīs dienas mērķis dot iespēju katrai uzsākt sevis iepazīšanas procesu. 

Dejas enerģija

Mēs uzsākām ar deju - spēcīgu un atbrīvojošu, kurā katra no mums atkal satika savu pirmatnējo Sievieti. Tā nebija vienkārši deja, bet gan ceļojums atpakaļ pie savas patiesās būtības, pieņemot arī to, ko esam uzskatījušas par "nepareizo" vai "slikto" savu daļu. Šis mūsu stāsts dejā bija par atzīšanu un pieņemšanu, par to, ka mēs esam daudz vairāk nekā tikai sabiedrības uzliktās etiķetes. Atgūstots savu pirmatnējo būtību, mēs ne tikai atjaunojām savas iekšējās harmonijas sajūtu, bet arī ieguvām jaunu, drosmīgu un, jā- jauneklīgu, spēcīgu enerģiju.

Ķermeņa atklājums

Nākamais posms mūsu ceļojumā bija fizisko vingrinājumu sērija - stiepšana un vilkšana, kas palīdzēja mums izpētīt un iepazīt mūsu ķermeņus. Ir svarīgi atzīmēt, ka lielākā daļa no mums pasākuma laikā atklāja un, vēl svarīgāk, iemācījās pārtraukt sāpes, vienīgi tām pievēršot uzmanību :).  Mēs iemācījāmies kontrolēt ne tikai to, kā mēs jūtamies, bet arī kā mēs reaģējam uz šīm sajūtām - tas bija patiesi atklājošs un izcils solis mūsu personīgajā attīstībā.

Meditācijas vienotība

Pasākuma kulminācija bija Lielā meditācija. Tā nebija vienkārša relaksācija, bet gan dziļa savienošanās un piepildīšanās sesija, kurā mēs kļuvām par vienotu veselumu ar Māti Zemi. Šajā brīdī mēs visas, neskatoties uz mūsu atšķirībām, bijām viens. Mēs atstājām aiz sevis ikdienas steigu un stresu, lai piepildītu sevi ar mieru, mīlestību un dziedināšanu. Šī bija brīnišķīga iespēja atpūsties, atjaunoties un atkal sajust dzīves skaistumu un vienotību.

Es nevaru izteikt, cik ļoti esmu pateicīga par šo pieredzi un par katru sievieti, kas piedalījās. Mūsu kopīgais ceļojums "Sievietes trešdienā" ir pierādījums tam, cik spēcīgas, pārveidojošas un brīnišķīgas mēs varam būt kopā. Ar nepacietību gaidu nākamo mūsu tikšanos, lai turpinātu šo ceļojumu kopā.

 

Mīlestībā un gaismā, jūsu 

ceļabiedrene šajā brīnišķīgajā dzīves piedzīvojumā.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Manuprāt, ir jāapstājas.